Mijn aanpak

Het bouwen aan een gelijkwaardige en bevlogen werkrelatie is geen rechte weg. Zo’n pad loopt via pieken en dalen. Samen ontdekken jullie wat elk teamlid nodig heeft om de beste versie van zichzelf te zijn. Stap voor stap vergroten jullie je bewustzijn over wie je bent en wat werkelijk belangrijk is, voor jezelf en voor het team.

Een traject met mij, betekent dat je niet gaat voor gebaande paden. De enige weg is, jouw weg.

Je individuele pad en het pad dat je samen met je team bewandelt. Het pad waar je voor wil staan en waar je in gelooft. Ik wijs jullie niet de weg, ik begeleid jullie bij het vinden van het juiste pad.

Het teamtraject bestaat uit Teamontwikkeling, Talentontwikkeling en Persoonlijk leiderschap en is opgebouwd in vijf stappen: (klik op het cijfer en volg de nummers in het plaatje)

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Reisplanning

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Verhalen delen

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Samen ontdekken

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

Het gezamenlijk besluit

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011

We Moved Mountains!

Reisplanning

Reisplanning

Samen bepalen wij hoe jullie het doel willen bereiken.
Direction Arrows
Stap 1
Verhalen

Verhalen

Door open te zijn naar elkaar, bereiden we ons voor op de gezamenlijke reis.
Direction Arrows
Stap 2
Het samenspel

Het samenspel

Via samenspel ontdekken we wat er schuurt en mag veranderen. We halen alles uit de kast voor de transformatie
Direction Arrows
Stap 3
Besluiten

Besluiten

We formuleren de conclusie, nemen onze verantwoordelijkheid en komen tot een gezamenlijk besluit.
Direction Arrows
Stap 4
Moving Mountains

Moving Mountains

You did it! We kunnen oogsten, proosten en vieren ons succes!
Stap 5

"Het resultaat hangt af
van de lengte van jullie reis"

Je voelt je als teamleider verantwoordelijk en wilt graag het verschil maken met je team. Je wilt goede samenwerking stimuleren/ faciliteren. Dat onderlinge gedoe is helemaal niet nodig, je weet zeker dat het anders kan. Jij gelooft in werken vanuit vertrouwen i.p.v. vanuit angst. Maar hoe neem je angst weg bij je teamleden? Hoe stimuleer je ze om de onderlinge onenigheid zelf op te pakken? Een aantal van je mensen blijft maar toestemming aan je vragen terwijl jij ze juist de vrijheid geeft voor eigen initiatief, waarom pakken ze die nou niet op? Je wilt op een plezierige manier samen leren, ontdekken, groeien en bloeien. Je snapt goed dat niet alleen je team aan de slag moet, maar dat jij zelf ook iets anders zal moeten doen om de samenwerking (het systeem) te veranderen. Maar wat?!

Dit is wat ik voor je kan doen.

Vooraf bepalen wij samen wat voor jouw team nodig is. We bekijken samen waar jullie staan en welk traject het beste aansluit. Neem contact op.De Wandeling|Bewust worden

In deze dag gaan we het samenwerkingslandschap verkennen. Waar staan jullie als team nu? Waar willen jullie naartoe? Jullie leren wat er nodig is om moedige gesprekken te voeren en openhartig te luisteren.

De eerste stap is gezet en levert inzicht en begrip op.

De Hike| Begrijpen

Tijdens dit meerdaagse traject komen jullie in beweging. Er wordt dieper ingegaan op de kennis en inzichten die opgedaan zijn tijdens de wandeling. Jullie leren om verschillen er te laten zijn. Bij moeilijk begaanbare stukken ontdekken jullie wat er nodig is om in verbinding te blijven. 

Deze stevige Hike kan spierpijn veroorzaken. Zie het als groeipijn!

De Expeditie| Doen

Intensief begeleidingstraject waarin jullie leren hoe je de diepere intelligentie en daadkracht van je team benut.

Van bewust worden en begrijpen wat goed samenwerken is, naar zelfstandig doen. Een ieder van jullie gaat herkennen wanneer jouw leiderschap nodig is. Leiden en volgen gaat elkaar afwisselen, zo maken jullie samen het verschil.