(Persoonlijk) Leiderschap

Je weet hoofd, hart en handen te verbinden met elkaar. Handelen doe je vanuit zelfvertrouwen, doordat je regelmatig de stap naar binnen maakt, naar jezelf. Je reflecteert op je eigen gedachten en gedrag. Er ontstaat ruimte voor je innerlijke stem en intuïtie. Bewust keuzes maken is belangrijk voor je. Naar buiten toe laat jij je eigenheid zien. Moedig en daadkrachtig sta je voor waar jij in gelooft en daarnaast blijf je nieuwsgierig naar de mening van anderen. Vol compassie leef jij je leven, twijfels, trots en kwetsbaarheid omarm je. In verbinding met je omgeving voer jij het goede gesprek. Je vraagt en geeft feedback. De constante stroom aan veranderingen ben jij meester, omdat je weet wie jij bent en waar je voor staat.

Een team heeft net als een opgroeiend kind in elke fase van zijn ontwikkeling ander gedrag nodig van zijn of haar leidinggevende. De uitdaging van goed leiderschap is aanpassen waar nodig en dicht bij jezelf blijven waar het kan.

Ingesmak.com - Ik creëer verbinding in organisaties.

Stilte kracht in contact

Deze tweedaagse training leert je werkelijke met jezelf en anderen in verbinding te komen

Lees meer over deze training…

Gedeeld leiderschap
Persoonlijk leiderschap
Marike van Ijssel
Marike van Ijssel
Lees verder
“Dank jullie wel voor een heerlijke dag en dit lied neem ik vandaag mee als heerlijke zoete her-innering aan een facet van de kracht van stilte dat bij mij werd aangeraakt: I am resilient, I trust the movement, I’ll show up at the table again and again and again, I’ll close my mouth and learn to listen”
Floor
Floor
Lees verder
“Ik heb een fijne 2-daagse bij jullie gehad en wat zijn jullie prachtige mensen met een gouden hart! De passie die jullie uitdragen voor de stilte als kracht heeft me geraakt. Ik heb me thuis gevoeld en geen moment onveilig. Ik vind jullie beiden sprankelend, vol energie, warm en dat ieder op eigen manier”.
Marlys Stradmeijer
Marlys Stradmeijer
Lees verder
“Ik vond het een heel fijne ervaring. Jullie faciliteerde echt de ruimte om TE ZIJN. En te ‘zakken’. Ruimte om te ervaren. Alles was goed.” Fijne locatie, heerlijke lunch. Goede sfeer. Leuke oefeningen En heerlijk gedanst. Ik ging blij, rustig en liefdevol naar huis“
Previous
Next
Scroll naar top