Kijk films

Open je ogen en ontwikkel meer begrip voor situaties

Vanuit meeleven ontwikkel je meer begrip voor situaties en zienswijze. Door actuele films te volgen weet je wat zich afspeelt aan thema’s in de wereld. Op het grote doek bekijken we wat ons bezig houdt.

Hieronder 3 film tips van mij om met elkaar in gesprek te gaan:

Butterfly circus : Leiderschap vanuit vertrouwen, gezien worden voor wat je kan, ipv voor wat je niet kunt en het effect van leiderschap daarop.

Happy feet : De afwijkende mening in de groep, hoe gaan jullie daarmee om? Op het eerste oog creëert deze pinguïn creëert onrust in de groep. Zie je het hele plaatsje, dan redt hij hun wereld. (zie op 15 min) :       

Invictus : Wil je verbinding creëren? Win de wedstrijd! Laat je, net als ik, inspireren door Mandela. De film liet mij zien hoe je werkelijk een verandering van wereldformaat doorvoert. Want ondanks dat ik al jaren met teams werk, blijft er een wereld zitten tussen weten én echt begrijpen hoe mensen open gaan staan voor elkaar. Creëer magische omstandigheden.

 

Eén reactie

  1. Met heel veel plezier de training Deep Democracy 1 bij Inge gevolgd. Inge weet door haar enthousiasme en jarenlange ervaring met teams de training heel helder over te brengen. Helder voelend, wetend en kijkend sluit Inge aan op wat er in het NU passend is. Hierbij heeft ze oog voor het groepsproces en het individu.

    Hananja Riddersma
    Manager Opleiding & Ontwikkeling
    Kinderstralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print