Stop met piekeren, stap in je dilemma én geniet van je vakantie.

Dilemma’s kosten bakken met energie, terwijl dat niet nodig is! Ken jij dat, dat je maar blijft piekeren of nadenken over een vraagstuk? Even lijkt het weg te zijn, maar komt het toch weer terug. Alsof het door je hoofd ronddanst!

  • Gaan wij wel naar het buitenland op vakantie of blijven we toch maar in Nederland?
  • Laat ik mij wel vaccineren of toch niet?
  • Ga ik wel dat gesprek met die dominante collega aan of laat ik het schieten?
  • Heb ik die opdracht nu wel goed afgerond of had het beter gekund?

De vakantie staat voor de deur. Een tijd waarin je juist even helemaal mag ontspannen, lekker weg van alles. Maar zo eenvoudig is dat niet altijd. Als je nog vragen hebt die blijven hangen, kan je je onrustig voelen.

Heb jij zo’n dilemma wat maar rond blijft gaan in je hoofd? Blijf er niet mee lopen, maar STAP in. Letterlijk! Ik begeleid je door je keuze heen. Je zal ervaren hoeveel rust het je geeft om helderheid te creëren.

Ik wens je een heerlijke vakantie toe en daarom heb ik een krachtige werkvorm vanuit Deep Democracy voor je omgezet in een podcast.

Doorloop de keuzestappen en je zal in staat zijn een beslissing te nemen waarbij zowel je ratio als je gevoel worden aangesproken.

Een reactie die ik regelmatig hoor is “Ik dacht dat ik wel wist wat belangrijk voor mij is, maar ik kreeg toch een verrassend inzicht”.

Volg je innerlijke kompas deze zomer, die weet de weg.

PS: na de zomer is dit hulpmiddel om keuzes te maken ook heel bruikbaar.

Wil je vorige blogs/ vlogs lezen? Kijk hier in de bibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print