Stilte kracht in contact

Ingesmak.com

Deze tweedaagse training laat je de kracht van stilte ervaren. Ontdek dat er meer verbinding ontstaat als we stiltes laten vallen in onze gesprekken. Ervaar wat er gebeurd als jij als laatste spreekt. Dat kan in het begin onwennig en ongemakkelijk zijn. Maar hoe meer we kunnen ontspannen in het ‘gewoon zijn’ met elkaar, hoe meer aanwezigheid, authenticiteit en verbinding we kunnen ervaren in onze relaties. Zowel zakelijk als in onze persoonlijke omgeving.

We zijn geneigd om snel op elkaar te reageren. Waardoor we meer bezig zijn met wat we zelf zeggen, dan naar die ander te luisteren. Door stilte ook bewust ‘aan het woord’ te laten en zonder oordeel te durven luisteren ontstaat er ruimte voor nieuwe informatie. Je voelt je vrijer. Creativiteit, innovatieve ideeën, plezier en helderheid gaan weer stromen.

Het begint met stiller worden in jezelf waardoor je beter in contact bent met jezelf en je innerlijk leiderschap wordt versterkt. Vervolgens kun je veel beter luisteren naar de ander.

Het programma bestaat uit zowel individuele oefeningen als contactoefeningen m.b.t. diep luisteren, waarnemen, meditatie in relatie, stilte-opstelling, authenticiteit, kwetsbaarheid en kracht, expressie en innerlijk leiderschap.Hoofd, buik, hart, handen en spirit komen aan bod in deze training,

Na de training;
– ben je meer in contact met jezelf en je innerlijk leiderschap
– herken je beter jouw eigen behoeften en grenzen
– communiceer je effectiever en authentieker
– voel je je vrijer in verbinding met anderen
– ben je meer ontspannen in je lichaam 
– ervaar je meer energie en levendigheid in jezelf

REACTIES DEELNEMERS

Wim de Kort
Wim de Kort
Lees verder
“Prachtige 2-daagse training, die raakte aan de essentie van mijzelf. Uit de waan van de dag luisteren naar je ‘inner voice’. Inge en Karlijn weten op inspirerende wijze en met durf een training neer te zetten die bij tijd en wijle het ongemak naar boven haalt en ruimte biedt om bij jezelf naar binnen te kijken”.
Evert van Malkenhorst
Lees verder
“De essentie van deze dagen is voor mij met name “luisteren” naar wat er is. Vanuit dat moment iets in gang zetten. Of anders gezegd me niet laten leiden door prikkels en daar meteen op acteren. En het durven toelaten van het “niet weten”. Ik ben diep geraakt in kanten die getransformeerd mogen worden. Die in het licht mogen komen.”
Jacqueline van Dijk
Lees verder
De kracht van stilte begint bij contact maken met jezelf, op gevoelsniveau. Alles mocht ‘zijn’ tijdens deze dagen: het ‘niet-weten’, spontaan prachtig zingen, verdriet, humor, kind-zijn, frustratie, angst en nog veel meer! Voor mij ligt daar de ‘essentie’ van deze training. Steeds weer bij jezelf komen en van daaruit weer verder. In het dagelijks leven wil ik daar veel en veel meer bij stilstaan en toepassen.
Previous
Next

DATA:
Donderdag 21 en vrijdag 22 maart 2019

PRAKTISCH:
De training is een tweedaagse. Tarieven vind je hiernaast in het schrijfformulier. Beide dagen van 10.00-17.00u.
Inclusief: intake, materiaal, lunch, koffie, thee, water, fruit, koekjes
Exclusief: overnachting, ontbijt en eventueel diner. Dit kun je evt. zelf, tijdig, bij boeken.
Diner € 20,-

Voor de tweedaagse van 21 en 22 maart zijn er bij De Hoorneboeg geen kamers  beschikbaar, maar er zijn diverse adressen in de buurt. Na aanmelding ontvang je hier informatie over.

LOCATIE:
De Hoorneboeg in Hilversum ligt prachtig aan hei en het bos.
Ook van binnen is deze in 2018 gemoderniseerde accommodatie een feest om in te verblijven.

BEGELEIDING:
Deze training wordt gegeven door Karlijn Krijgsman en Inge Smak-Hemmes

KARLIJN
“Wezenlijke stilte maakt het mogelijk om te luisteren naar wat jou ten diepste beweegt. Je ontdekt wie je werkelijk bent. Het brengt je bij innerlijke vrijheid. Als we ons van daaruit met anderen verbinden, ontstaat er een relatie die gebaseerd is op verbondenheid in vrijheid. Graag faciliteer ik ruimte waarin we deze wijze van met elkaar in contact zijn, kunnen onderzoeken.”

www.ikamalie.com

INGE
“Ik nodig mensen uit om elkaar echt te ontmoeten. De basis is dat alles er van iedereen mag zijn; mannelijke-vrouwelijke energie, praktisch en theoretisch opgeleid, strategisch en hands-on, wit, zwart, geel. Iedereen draagt bij: ik-jij-wij. Mijn kracht ligt bij mensen bewegen, door nieuwsgierig te zijn naar wat ze doet stilstaan.”

Inschrijven

Scroll naar top